+40 21 3000 166

Despre Noi
Informatii despre agentia de turism si ticketing
C&I AMBIENT

C&I Ambient prezent pe piata din anul 2005, reprezentat atat in Romania, Italia, Germania si Irlanda, a fost creat pentru a reinventa conceptul de vacanta prin intelegerea nevoilor clientilor.

Realitatea a dovedit ca fiecare serviciu are personalitatea sa, care capata forma in concordanta cu dorintele si aspiratiile fiecarui client in parte. Orice solicitare este unica, asa ca flexibilitatea imbinata cu inalta calitate a serviciilor pe care le oferim sunt legile fundamentale dupa care ne conducem si care se reflecta in fiecare dintre produsele noastre. Detaliile, informarea corecta si completa fac dintr-un simplu pachet turistic o vacanta reusita pentru clientii nostri si un succes pentru noi. 

Avand in spate o companie cu ani de experienta in domeniul turismului si agentii atat in tara cat si strainatate, C&i Ambient isi propune sa va ofere o gama completa de servicii turistice la cele mai inalte standarde de calitate.

Servicii de turism intern si turism extern:

  • bilete de avion;
  • cazare in tara si in strainatate;
  • organizare de evenimente (incentive trips, team building-uri, conferinte, seminarii, lansari produse, work-shop-uri, etc.);
  • rent-a-car;
  • pachete turistice (sejururi, croaziere, circuite, tururi de oras, city break, last minute);
  • ghiduri turistice;
  • asigurari medicale, etc.

 
Ati descoperit destinatia ideala, dar nu v-ati rezervat inca biletul de avion? Nu trebuie sa va faceti griji, acest lucru este posibil cu ajutorul nostru. Vizitati-ne la unul din punctele de lucru, contactati-ne telefonic prin intermediul 
Call-Center-ului nostru (021/3000166) sau on-line cu un singur click pentru a gasi ofertele de zbor ale tuturor companiilor aeriene din Romania pe site-ul www.zboaragratis.ro.

Pentru a ramane informat accesati rubrica de stiri zboaragratis.ro unde veti afla toate noutatile in materie de turism actualizate zilnic si pagina de EVENIMENTE daca vreti sa fiti sigur ca nu veti rata concertul formatiei sau cantaretului preferat.

Cele mai bune 5 oferte vor fi promovate saptamanal pe prima pagina a portalului, iar daca doriti sa fiti la curent cu noutatile zboaragratis.ro, inscrieti-va la newsletter-ul nostru.

Pe langa toate aceste facilitati zboaragratis.ro ofera si un serviciu nou pe piata web din Romania – revista digitala – ghidul (catalogul) dvs. turistic on-line (care va ofera cele mai bune destinatii si servicii turistice) pe care il puteti accesa oricand, indiferent de destinatia turistica aleasa.

Orice idee sau dorinta aveti si se incadreaza in serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati pentru a le pune in practica!

 

Va asteptam,

Echipa ZboaraGratis.RO