+40 21 3000 166

FAQ
Informatii despre agentia de turism si ticketing
C&I AMBIENT

1. Despre zboaragratis.ro

Avand in spate o companie cu ani de experienta in domeniul turismului si agentii de turism atat in tara cat si in strainatate, platforma online zboaragratis.ro isi propune sa va ofere o gama completa de servicii turistice la cele mai inalte standarde de calitate, cum ar fi: bilete avion, cazare hotel, rent-a-car, pachete turistice, ghiduri turistice, asigurari medicale. Pentru mai multe detalii, accesati Despre agentie

 
2. Cum va pot contacta?

Pentru orice informatii privind serviciile oferite de zboaragratis.ro, ne puteti contacta la numarul de telefon 021 3000 166 sau la adresa de e-mail: office@zboaragratis.ro

Daca doriti sa ne trimiteti sugestiile sau cererile dumneavoastra, va rugam sa folositi formularul din pagina de Contact, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp.


3.
Ce servicii ofera zboaragratis.ro?

Cu ajutorul portalului www.zboaragratis.ro, atat rezervarile cat si platile se pot face on-line.

Zboaragratis.ro ofera servicii turistice la cele mai inalte standarde precum: bilete avion (aveti posibilitatea de a alege din numeroase zboruri interne si international), pachete turistice (, croaziere, circuite, city break, last minute), camera de hotel, rent-a-car, asigurari medicale, ghiduri turistice. Pentru a beneficia de aceste servicii trebuie sa accesati paginile corespunzatoare: zboruri, oferte, rent-a-car, evenimente.


4.
Pot rezerva si plati mai multe servicii in acelasi timp?

Zboaragratis.ro isi doreste sa va ofere servicii de turism la cele mai inalte standarde si s-a gandit la o modalitate cat mai usoara pentru utilizatorii portalului creand, astfel, posibilitatea de a rezerva si platii unul sau mai multe servicii de turism in acelasi timp.


5.
Cum primesc informatii despre noutatile aparule in portalul www.zboaragratis.ro?

Daca te abonezi la Newsletter-ul zboaragratis.ro, primesti saptamanal informatii despre cele mai noi oferte de turism, destinatii de vacanta sau pachete turistice la cele mai bune preturi.