+40 21 3000 166

Politica de confidentialitate
Informatii despre agentia de turism si ticketing
C&I AMBIENT

Politica de confidentialitate C&I Ambient

Site-ul www.zboaragratis.ro este operat de catre agentia C&I Ambient, proprietate a companiei Sc C&I Ambient Srl, cu sediul in Calea Mosilor 229, Bucuresti, Romania.

C&I Ambient recunoaste importanta protejarii confidentialitatii informatiilor furnizate de catre clientii sai. Serviciile de calitate prestate clientilor C&I Ambient includ respectarea confidentialitatii datelor personale ale utilizatorilor site-ului. C&I Ambient se angajeaza sa nu publice, divulge, vanda astfel de informatii unor terte persoane (fizice sau juridice) fara acordul scris al proprietarului.

 

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice C&I Ambient are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor C&I Ambient informatii si servicii turistice de cea mai buna calitate, precum si promovarea ofertelor prin mijloace de marketing direct.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre C&I Ambient. Refuzul dvs. determina imposibilitatea C&I Ambient de a va oferi serviciile solicitate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: C&I Ambient, proprietate a Sc C&I Ambient Srl.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@zboaragratis.ro sau prin posta la adresa C&I Ambient, Calea Mosilor 229, Bucuresti, Romania. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

 

Cum folosim datele dumneavoastra?

Datele dumneavoastra sunt utilizate in urmatoarele scopuri:
- pentru a va asigura un serviciu la un standard inalt si pentru a va ajuta sa utilizati la maximum resursele paginii noastre web.
- pentru a definitiva rezervarile si achizitiile pe care le-ati efectuat prin intermediul site-ului nostru, precum si pentru a raspunde cat mai eficient la cererile primite din partea dvs.
- pentru a va furniza un serviciu personalizat si de a va asigura ca nu veti omite nici o oferta sau informatie care v-ar putea interesa
- alte scopuri administrative si analize interne
- in cazul in care ne veti contacta pe e-mail, vom folosi informatia furnizata pentru a va oferi serviciul cerut (ex. preferinta dvs. pentru un meniu special).
Informatiile pe care ni le furnizati ne vor permite sa va trimitem ofertele noastre speciale, sa va oferim informatii actualizate despre C&I Ambient ori partenerii nostri sau orice informatii relevante.

 

Newsletter-uri

C&I Ambient expediaza periodic newsletter-uri prin e-mail si e-mail-uri promotionale referitoare la produsele si serviciile oferite de C&I Ambient si partenerii sai, catre adresele de e-mail primite odata cu inregistrarea pe site sau prin alta modalitate. La cerere C&I Ambient poate retrage utilizatorii (si informatiile despre acestia) din baza de date, sau le poate permite sa renunte la optiunea de a primi newsletter-uri sau de a fi contactati.
C&I Ambient nu isi asuma responsabilitatea privind continutul sau politica de confidentialitate a paginilor web spre care veti fi directionati de pe site-ul www.zboaragratis.ro

 

Schimbari in politica de confidentialitate

Este posibil ca politica noastra de confidentialitate sa fie modificata ulterior.

 

Contactati-ne

Opinia dumneavoastra este importanta pentru noi. Va rugam sa ne contactati pentru intrebari sau observatii legate de politica noastra de confidentialitate la email office@zboaragratis.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp.