+40 21 3000 166
Ultimele oferte de turism accesate
de vizitatorii nostri
-Venetia-Italia
-Bruxelles-Belgia
Impresii despre destinatia ta
Bruxelles
Un hotel excelent intr-o locatie superba...
postat de Marinela Scheau,
"Am stat la Novotel Grand Palace pe 06 iulie 2007 in timpul unei excursii de la Amsterdam la Paris. Locatia este perfecta pentru a va bucura de toate minunatiile orasului intr-un timp [...]"
citeste tot »

CITY BREAK BRUXELLES, BELGIA - HOTEL NH STEPHANIE

Bruxelles, Belgia

« inapoi
ID oferta: 6749
Valabilitate: 31/07/2017 - 31/03/2018
Tip pachet: City Break Bruxelles
Numar nopti: 3
Transport: Avion
Tip cazare:
Tip masa: MIC DEJUN
DESCRIERE SEJUR 

City break Bruxelles

Tarifele afisate sunt disponibile in limita locurilor disponibil.

Frumoasa capitala a Belgiei si totodata capitala politica a Europei, Bruxelles atrage an de an milioane de vizitatori tocmai datorita numarului mare de atractii turistice captivante atat prin aspect cat si prin istorie.

Dintre atractiile turistice enumeram: Grand Place din Bruxelles, Manneken Pis, Mont des Arts (Colina Artelor), Muzeul de Benzi Desenate din Bruxelles, Parlamentul European, Muzeul Horta,  Avenue Louise, Parcul Cinquantenaire, Atomium, Palatul Regal, Palatul de Justiţie, Basilique Nationale du Sacré-Coeur,  Piata Centrala.

Bruxelles-ul a devenit un centru important a numeroase instituţii internaţionale, cele mai importante fiind cele ale Uniunii Europene. Regiunea conţine de asemenea sediul Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord şi a altor 1000 organizaţii internaţionale şi 2000 corporaţii internaţionale. Bruxelles este al treilea oraş ca număr de conferinţe internaţionale organizate, devenind astfel unul dintre cele mai mari centre de reuniuni din lume.

ATENTIE!!!

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Detalii hotel NH STEPHANIE  
Localizare hotel: Bruxelles, Belgia
Facilitati: parcare, bar, camera de bagaje, schimb valutar, receptie non stop, business centre, seif, lift.
Camere: minibar, duş,cadă, telefon, aer condiţionat,uscător de păr, radio, birou, toaletă, canale prin satelit, cameră(e) comunicantă(e) disponibilă(e), TV cu ecran plat, pardoseală de lemn / parchet, serviciu de trezire,ceas deşteptător.
Tip masa: MIC DEJUN

NH Stephanie este situat în animatul cartier comercial Avenue Louise, la doar 230 de metri de staţia de metrou Louise. Gara Bruxelles-Sud şi terminalul Eurostar se află la doar 15 minute de mers pe jos. NH Stephanie este la o plimbare de 15 minute de Muzeul Magritte iar Comitetul Economic şi Social se găseşte la o plimbare de 20 de minute de hotel. 


Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit. 


Este posibilă parcarea privată la proprietate (este necesară rezervare) şi costă 25 EUR pe zi.