+40 21 3000 166
Ultimele oferte de turism accesate
de vizitatorii nostri
-Praga-Cehia
CITY BREAK PRAGA, CEHIA - HOTEL ANGELIS

Praga, Cehia, de la 235EUR
-Qawra-Malta
Sejur Malta

Qawra, Malta, de la 186EUR
Impresii despre destinatia ta
Bruxelles
Un hotel excelent intr-o locatie superba...
postat de Marinela Scheau,
"Am stat la Novotel Grand Palace pe 06 iulie 2007 in timpul unei excursii de la Amsterdam la Paris. Locatia este perfecta pentru a va bucura de toate minunatiile orasului intr-un timp [...]"
citeste tot »

CITY BREAK BRUXELLES- BELGIA- HOTEL QUEEN ANNE

Bruxelles, Belgia

« inapoi
ID oferta: 6583
Valabilitate: 31/07/2017 - 31/03/2018
Tip pachet: City Break Bruxelles
Numar nopti: 3
Transport: Avion
Tip cazare:
Tip masa: MIC DEJUN
DESCRIERE SEJUR 

City Break Bruxelles| City Break Belgia| Hotel Queen Anne 3*
Tarifele afisate sunt valabile in limita locurilor disponibile!
Pentru oferte personalizate va rugam sa ne contactati.Prima menţionare a oraşului este în jurul anului 700, când Sfântul Vindecean, episcop de Cambrai, s-a îmbolnăvit la Bruxelles, în timpul unei vizite. În secolul al X-lea, Bruxelles era o cetate pe malul Zenei. Brabantul era împărţit în patru grofate, iar cetatea era capitala unuia din cele patru. Zena era navigabilă până la cetate. În secolul al XI-lea Bruxelles era un târg, situându-se pe drumul comercial de la Bruges la Köln. În secolul al XII-lea, contele de Bruxelles devine duce al Brabantului. În 1229, Bruxelles a primit drepturi orăşeneşti de la Henric I de Brabant. Oraşul a dobândit şi dreptul de a avea conducere proprie, iar industria ţesutului a devenit importantă. Către sfârşitul dominaţiei austriece, s-au stabilit la Bruxelles mai multe familii din nobilime. Sub regimul francez, rolul de centru al oraşului Bruxelles s-a mărit.
ATENTIE!!!
Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Detalii hotel Queen Anne  
Capacitate: 60
Localizare hotel: Situat vizavi de centrul comercial City2 din Bruxelles, Hotelul Queen Anne oferă recepție deschisă nonstop și camere mobilate simplu, cu mic dejun tip bufet zilnic. Stația de metrou Rogier este la 300 de metri.
Facilitati: Oaspeții pot să se relaxeze pe scaunele din hol sau să folosească unul dintre terminalele de internet gratuite.
Camere: Camerele de la Queen Anne au TV prin cablu și baie cu cadă și duș. Micul dejun tip bufet extins include o selecție de mâncăruri calde, cafea proaspăt preparată și produse de patiserie, cum ar fi croissante.
Tip masa: MIC DEJUN