+40 21 3000 166
Ultimele oferte de turism accesate
de vizitatorii nostri
-Levi-Finlanda
Sarbatori de iarna in Tara lui Mos Craciun

Levi, Finlanda, de la 1790EUR
-Praga-Cehia

CITY BREAK PRAGA, CEHIA - HOTEL ANGELIS

Praga, Cehia

« inapoi
ID oferta: 6720
Valabilitate: 01/07/2017 - 31/03/2018
Tip pachet: City Break Praga
Numar nopti: 3
Transport: Avion
Tip cazare:
Tip masa: MIC DEJUN
DESCRIERE SEJUR 

City Break Praga, Cehia

Tarifele afisate sunt disponibile in limita locurilor disponibile.

Praga se prezintă ca un oras schimbator, cu stiluri alternative: este romantic si de succes, antic si modern, dar mai presus de toate, este un oras care este cosmopolit si primitor. Aproape intact de la al doilea război mondial, centru medieval din Praga rămâne un amestec minunat de alei pietruite, catedrale si nenumărate turle de biserici toate în umbra maiestuosului  ei  castel din secolul al 9-lea. Este, de asemenea, un oras modern si vibrant, plin de energie, muzică, artă, cultura, restaurante fine si evenimente.  Acesta este considerat de mulți ca fiind unul dintre orasele cele mai fermecătoare si frumoase ale Europei. Praga a devenit cea mai populară destinație de călătorie în Europa Centrală, milioane de turisti vizitează orasul în fiecare an.

ATENTIE!!!

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Detalii hotel Angelis 
Localizare hotel: Praga, cehia
Facilitati: parcare, wi-fi gratuit, terasa, gradina, camera de bagaje, camera de familie, birou de turism, receptie non stop, seif, lift, sali de conferinte si petreceri.
Camere: TV, telefon, aer conditionat, baie privata, uscator de par.
Tip masa: MIC DEJUN

Hotelul Angelis este situat aproape de centrul istoric, pe malul stâng al râului Vltava şi la doar câteva minute de unul dintre cele mai mari centre de cumpărături şi divertisment din Praga.


Poziţia strategică de care se bucură hotelul oferă numeroase facilităţi în imediata apropiere, precum şi legături excelente de transport. Acest hotel din lanţul hotelier Angelis este la 2 străzi de staţii de tramvai şi de râu, iar autostrada, gara şi staţia de metrou se află în apropiere. Puteţi ajunge în zona oraşului nou sau în cea a oraşului vechi după o plimbare de doar 10 minute cu tramvaiul. Puteţi face, de asemenea, o vizită la o fabrică de bere din apropiere. Totuşi, locaţia este liniştită şi oferă odihnă neîntreruptă noaptea. 


Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit. 


Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.