+40 21 3000 166
Ultimele oferte de turism accesate
de vizitatorii nostri
-Bansko-Bulgaria
VACANTA SKI BANSKO - HOTEL LION

Bansko, Bulgaria, de la 37EUR
-Florenta-Italia
CITY BREAK FLORENTA, HOTEL GRAND MEDITERRANEO

Florenta, Italia, de la 217EUR
-Roma-Italia

CITY BREAK ROMA - ITALIA - HOTEL KENT

Roma, Italia

« inapoi
ID oferta: 6438
Valabilitate: 01/07/2017 - 31/03/2018
Tip pachet: City Break Roma
Numar nopti: 3
Transport: Avion
Tip cazare:
Tip masa: MIC DEJUN
DESCRIERE SEJUR 

City Break Roma | City Break Italia | Hotel Kent 3*

Tarifele afisate sunt valabile in limita locurilor disponibile!

Pentru oferte personalizate va rugam sa ne contactati.

Roma este, dintre toate orasele istorice, cel mai fascinant.  Este cel mai important centru cultural si economic al Italiei, si de asemenea o destinatie preferata de turistii din intreaga lume. Mai este cunoscut ca: Orasul Etern, Orasul celor Sapte Coline, La Dolce Vita, iar printre principalele atractii turistice ale Romei sunt Colosseumul, Panteonul, Fontana di Trevi, Vaticanul si sutele de biserici si monumente istorice. Se spune ca daca vei arunca peste umar o moneda in Fontana di Trevi vei reveni cu siguranta in aceasta capitala superba.

ATENTIE!!!

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Detalii hotel Kent 
Capacitate: 17 camere.
Localizare hotel: Kent se află vizavi de Galeria de Artă Modernă MACRO și la 10 minute de mers pe jos de Galeria Borghese din Roma și parcul frumos din jurul acesteia. Gara Termini din Roma se află la 2 stații de autobuz.
Facilitati: Hotelul are lounge cu TV și bar. Micul dejun italian tradițional este servit în sala mică de mese. Personalul amabil de la recepția deschisă nonstop a Hotelului Kent poate oferi sfaturi turistice și informații utile. La recepție puteți să rezervați tururi cu ghid și să primiți harta gratuită a orașului.
Camere: Camerele au toate dotările moderne, cum a fi Wi-Fi gratuit și aer condiționat.
Tip masa: MIC DEJUN

Hotelul Kent se află într-o zonă rezidențială liniștită din Roma și oferă legături bune de autobuz și metrou către centrul istoric. Servicii de transfer de la/la aeroport pot fi aranjate la cerere.