+40 21 3000 166
Ultimele oferte de turism accesate
de vizitatorii nostri
-Levi-Finlanda
Sarbatori de iarna in Tara lui Mos Craciun

Levi, Finlanda, de la 1790EUR
-Praga-Cehia

CITY BREAK ROMA - ITALIA - HOTEL MARC AURELIO

Roma, Italia

« inapoi
ID oferta: 6441
Valabilitate: 01/07/2017 - 31/03/2018
Tip pachet: City Break Roma
Numar nopti: 3
Transport: Avion
Tip cazare:
Tip masa: MIC DEJUN
DESCRIERE SEJUR 

City Break Roma | City Break Italia | Hotel Marc Aurelio 4*

Tarifele afisate sunt valabile in limita locurilor disponibile!

Pentru oferte personalizate va rugam sa ne contactati.

Roma este, dintre toate orasele istorice, cel mai fascinant.  Este cel mai important centru cultural si economic al Italiei, si de asemenea o destinatie preferata de turistii din intreaga lume. Mai este cunoscut ca: Orasul Etern, Orasul celor Sapte Coline, La Dolce Vita, iar printre principalele atractii turistice ale Romei sunt Colosseumul, Panteonul, Fontana di Trevi, Vaticanul si sutele de biserici si monumente istorice. Se spune ca daca vei arunca peste umar o moneda in Fontana di Trevi vei reveni cu siguranta in aceasta capitala superba.

ATENTIE!!!

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Detalii hotel Marc Aurelio  
Capacitate: 120 camere.
Localizare hotel: Hotelul este situat in apropiere de statia de metrou Cornelia, pe linia A. (Linia roșie) Din Cornelia un serviciu rapid, regulat de metrou va duce direct la unele dintre reperele cele mai renumite din Orașul Etern. Treptele Spaniole si Fantana Trevi.
Facilitati: Hotelul este dotat cu propriul bar american si un restaurant rafinat,seif, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, lift, încalzire, fumatul interzis în toate spatiile publice şi private, aer conditionat.
Camere: Camerele în stil clasic de la Marc Aurelio au un TV, minibar și podea din lemn. Baia privata este dotata cu cada sau dus.
Tip masa: MIC DEJUN

Hotelul ofera camere cu aer condiționat, restaurant cu bar și recepție deschisa nonstop.