+40 21 3000 166
Ultimele oferte de turism accesate
de vizitatorii nostri
-Praga-Cehia
CITY BREAK PRAGA, CEHIA - HOTEL ANGELIS

Praga, Cehia, de la 235EUR
-Qawra-Malta
Sejur Malta

Qawra, Malta, de la 186EUR

CITY BREAK ROMA - ITALIA - HOTEL PORTA MAGGIORE

Roma, Italia

« inapoi
ID oferta: 6437
Valabilitate: 01/07/2017 - 31/03/2018
Tip pachet: City Break Roma
Numar nopti: 3
Transport: Avion
Tip cazare:
Tip masa: MIC DEJUN
DESCRIERE SEJUR 

City Break Roma | City Break Italia | Hotel Porta Maggiore 3*

Tarifele afisate sunt valabile in limita locurilor disponibile!

Pentru oferte personalizate va rugam sa ne contactati.

 

Roma este, dintre toate orasele istorice, cel mai fascinant.  Este cel mai important centru cultural si economic al Italiei, si de asemenea o destinatie preferata de turistii din intreaga lume. Mai este cunoscut ca: Orasul Etern, Orasul celor Sapte Coline, La Dolce Vita, iar printre principalele atractii turistice ale Romei sunt Colosseumul, Panteonul, Fontana di Trevi, Vaticanul si sutele de biserici si monumente istorice. Se spune ca daca vei arunca peste umar o moneda in Fontana di Trevi vei reveni cu siguranta in aceasta capitala superba.

ATENTIE!!!

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Detalii hotel Porta Maggiore 
Capacitate: 215 camere.
Localizare hotel: Hotelul este amplasat la o scurtă plimbare de frumoasele bazilici San Giovanni in Laterano şi Santa Croce in Gerusalemme. Acesta oferă conexiuni excelente de transport public, o staţie de autobuz fiind amplasată chiar la ieşirea din hotel. De asemen
Facilitati: Seara, puteţi savura preparate din bucătăria tradiţională italiană în cadrul restaurantului, care oferă un serviciu impecabil, după care vă puteţi relaxa în barul prevăzut cu pian. În plus, hotelul dispune de facilităţi pentru conferinţe, adecvate pentru un număr de maxim 190 de delegaţi.
Camere: Camerele Hotelului Portamaggiore oferă tot confortul modern, inclusiv TV prin satelit şi aer condiţionat. Camerele oferă vedere către vechile ziduri sau către grădina interioară, iar unele sunt prevăzute cu un mic balcon.
Tip masa: MIC DEJUN

Hotelul Porta Maggiore ofera vedere la vechile ziduri ale Romei, care dateaza din secolul I. La barul amplasat în gradina atragatoare a hotelului puteţi savura o bautura.