+40 21 3000 166
Ultimele oferte de turism accesate
de vizitatorii nostri
-Venetia-Italia
-Bruxelles-Belgia

CITY BREAK VIENA, AUSTRIA, HOTEL HILTON PLAZA

Viena, Austria

« inapoi
ID oferta: 6708
Valabilitate: 31/07/2017 - 31/03/2018
Tip pachet: City Break Viena
Numar nopti: 3
Transport: Avion
Tip cazare:
Tip masa: DOAR CAZARE
DESCRIERE SEJUR 

City Break Viena, Austria

Tarifele afisate sunt valabile in limita locurilor disponibile.


 

Viena este un oraș european tipic, similar cu celelalte capitale Europene, dar spre deosebire de celelalte, este usor de vizitat datorita faptului ca este foarte compact. Capitala Austriei cuprinde toate tradițiile unui oraș european, de la fundatii romane pana la gotic si baroc. Turistii sunt dornici sa viziteze Viena, datorita combinatiei orașului, de atmosfera regal-imperiala din trecut cu cele mai recente tendinte, si pastrarii unui patrimoniu prețios și a tradițiile fermecătoare. Dar ce transforma Viena intr-un oras fermecator pe langa cladirile vechi incarcate de istorie, sunt muzeele excelente, colecțiile de artă și lucrările de renume mondial de artă. Viena are 50 de teatre, incluzand trei cladiri de opera ,doua teatre musicale si 100 de muzee.

 

ATENTIE!!!

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

 

 


Detalii hotel Hilton Plaza 
Localizare hotel: Viena, Austria
Facilitati: parcare, wi-fi inclus, sala de fitness, restaurant, bar, restaurant, seif, lift.
Camere: TV, telefon, minibar, baie privata.
Tip masa: DOAR CAZARE

Hilton Vienna Plaza este situat pe bulevardul istoric Ringstraße, vizavi de Bursa de Valori, se află la doar 10 minute de mers pe jos de strada comercială elegantă Graben, în inima Vienei. Staţia de metrou Schottentor (linia U2) este la doar 2 minute de mers pe jos de Hilton Vienna Plaza.


Renovat complet la începutul anului 2014, Hilton Vienna Plaza îmbină elemente moderne cu design art deco. După-amiaza, oaspeţii se pot relaxa cu un ceai sau o cafea în holul aerisit. Sauna şi centrul de fitness sunt deschise nonstop.


Conexiunea WiFi este gratuită în zonele publice, iar oaspeţii beneficiază de staţii de lucru Apple şi PC gratuite.


Restaurantul hotelului, Émile, serveşte preparate austriece şi franceze cu ingrediente proaspete de sezon, precum şi o selecţie bogată de vinuri austriece şi internaţionale. După o zi lungă, oaspeţii pot savura diverse băuturi alcoolice şi nealcoolice la bar.


Executive Lounge-ul hotelului Vienna Plaza oferă dimineaţa un mic dejun gratuit şi ziare internaţionale. În plus, oaspeţii cazaţi în suite sau în camere executive au la dispoziţie gustări şi băuturi pe tot parcursul zilei, precum şi un ghişeu de check-in şi check-out express.


Check-in: Incepand cu ora 15:00


Check-out: Pana la ora 12:00


 Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.