+40 21 3000 166
Ultimele oferte de turism accesate
de vizitatorii nostri
-Bruxelles-Belgia
-Viena-Austria
CITY BREAK VIENA - AUSTRIA - HOTEL REGINA

Viena, Austria, de la 304EUR
-Praga-Cehia

CITY BREAK VIENA - AUSTRIA - HOTEL KAVALIER

Viena, Austria

« inapoi
ID oferta: 6443
Valabilitate: 31/07/2017 - 31/03/2018
Tip pachet: City Break Viena
Numar nopti: 3
Transport: Avion
Tip cazare:
Tip masa: MIC DEJUN
DESCRIERE SEJUR 

City Break Viena | City Break Austria | Hotel Kavalier 4*

Tarifele afisate sunt valabile in limita locurilor disponibile!

Pentru oferte personalizate va rugam sa ne contactati.

Viena este un oras european tipic, similar cu celelalte capitale Europene, dar foarte usor de vizitat, fiind foarte compact. Capitala Austriei cuprinde toate traditiile unui oras european, de la fundatii romane pana la elemente gotice si baroc. Turistii sunt dornici sa viziteze Viena, datorita atmosferei regal-imperiale imbinate cu cele mai recente tendinte si pastrarii unui patrimoniu pretios si cu traditii de exceptie. Dar ce transforma Viena intr-un oras fermecator pe langa cladirile vechi incarcate de istorie, sunt muzeele fermecatoare si lucrarile de arta de renume mondial. Viena adaposteste 50 de teatre, trei cladiri de opera, doua teatre muzicale si peste 100 de muzee.

 ATENTIE!!!

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Detalii hotel Kavalier 
Capacitate: 144 camere.
Localizare hotel: Hotelul Kavalier este de nefumători şi se află la numai 10 minute de mers pe jos de parcul Schönbrunn, fiind accesibil de pe autostrada A1.
Facilitati: La Hotelul Kavalier puteţi savura în fiecare dimineaţă un bufet de mic dejun, iar barul oferă o varietate largă de băuturi. Restaurantul este deschis pentru cină la cererea prealabilă a oaspeţilor.
Camere: Oferă camere cu aer condiționat şi minibar, un restaurant care servește specialități tipic vieneze și Wi-Fi gratuit în zonele publice.
Tip masa: MIC DEJUN

Tramvaiul 52 are staţie în fața hotelului și vă poate duce în 15 minute la gara Westbahnhof şi la cea mai mare stradă comercială din Viena, Mariahilferstraße.