+40 21 3000 166

Stiri din turism intern si turism extern


Blue Air a introdus zboruri suplimentare pe ruta Bacau -Torino (Cuneo) si retur, in zilele de 30 august si 2 septembrie 2012. Orarul de zbor este urmatorul:06:10 Bacau – 07:45 Torino (Cuneo)08:30 Torino (Cuneo) – 12:00 BacauToate orele sunt locale.

toata stirea

In topul destinatiilor de vacanta in care romanii isi petrec, de cele mai multe ori, concediul de vara se afla  litoralul romanesc (30%), statiuni montane (24.3%), dar si tari din Europa Latina  precum Spania, Portugalia sau Italia (12,4%). Desi isi petrec majoritatea vacantelor in Romania, visele de calatorie ale romanilor se indreapta catre insule exotice precum Caraibe sau Tahiti (45,4%), tari din Orientul Indepartat si Mijlociu (21,25%) sau din Asia de Sud Est precum Malaezia, Thailanda sau Indonezia (8,7%), arata datele cercetarii.

toata stirea

Sistemul "All inclusive" nu va fi interzis in hotelurile de trei si de mai putine stele, a declarat, ministrul adjunct al economiei si turismului din Bulgaria, Ivo Marinov. "Nu intentionam sa introducem modificari in acest regim", a precizat Marinov, rugat sa comenteze propunerea recenta a Agentiei pentru Siguranta Alimentelor din Bulgaria ca doar hotelurile de patru si cinci stele sa aiba dreptul de a oferi servicii in sistemul "All inclusive"…. 

toata stirea

Cea mai aşteptată gală a anului a avut loc la 22 Mai. Ceremonia a fost prezidată de o comisie prestigioasă de experţi, care au examinat volumele de vanzari LowCost din primul trimestru al anului. Premiul obţinut de C&I Ambient confirmă că direcţia luată de ZboaraGratis.ro este într-adevăr cea corectă. Specialiştii au recunoscut si desemnat C&I Ambient, compania cu cel mai mare volum de vanzari LowCost inregistrat in perioada 01.01.2012 - 31.03.2012. Suntem mandri ca inalta calitate a serviciilor oferite s-au oglindit in aceast premiu. Multumim clientilor care au beneficiat de serviciile oferite de ZboaraGratis.RO si... orice idee sau dorinta aveti si se incadreaza in serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati pentru a le pune in practica!

toata stirea

 Incepand cu 4 iunie 2012, Blue Air lanseaza doua noi curse cu plecare din Satu Mare spre Torino Cuneo si Venetia. Cursele vor fi active pe perioada orarului de vara 2012, respectiv 4 iunie – 27 octombrie 2012. Pretul unui bilet incepe de la 14,99 euro/segment de zbor* !Zborurile dinspre Satu Mare spre Torino Cuneo si spre Venetia, si retur, sunt operate cu doua frecvente saptamanale, astfel:In perioada 04 iunie – 30 septembrie 2012, zborurile spre Venetia vor fi operate in zilele de luni si miercuri, iar zborurile spre Torino Cuneo vor fi operate in zilele de marti si vineri.In perioada 1 octombrie – 27 octombrie 2012, zborurile spre Venetia vor fi operate in zilele demiercuri si sambata, iar zborurile spre Torino Cuneo vor fi operate in zilele de miercuri si vineri.Prin lansarea acestor curse Blue Air raspunde solicitarilor propriilor pasageri care doreau sa calatoreasca spre aceste destinatii din Satu Mare, printr-un zbor direct si la preturi foarte [...]

toata stirea