+40 21 3000 166

Stiri din turism intern si turism extern


Compania low cost Wizz Air isi dezvolta operatiunile la Aeroportul International Chisinau, in Republica Moldova, si anunta lansarea zborului direct Chisinau-Milano Bergamo. Cursa va fi efectuata, incepând din 2 noiembrie, de doua ori pe saptamâna cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri. Orarul de zbor va fi urmatorul: - luni, vineri – W6 3795 KIV12:25 – 14:00BGY   /   W6 3796 BGY8:30 – 11:55KIV Milano Bergamo va fi cea de-a treia destinatie operata de Wizz Air direct de la Chisinau. In prezent, compania zboara deja catre Roma Ciampino si Venetia Treviso. Wizz Air nu va avea concurenta directa pe aceasta ruta. De la Chisinau efectueaza zboruri directe catre Milano Malpensa companiile Air Moldova si Meridiana.

toata stirea
Smart weekend la Blue-Air !
Data stire: 11-07-2014

Smart weekend la Blue-Air ! Numai intre 11-13 iulie, ai 14,99% reducere pentru toate zborurile din/catre Napoli, Nisa si Paris! Astfel, iti poti planifica vacantele din perioada 11 iulie 2014 – 28 martie 2015 pentru destinatiile: Bucuresti - Napoli - Bucuresti Bucuresti - Nisa - Bucuresti Bucuresti - Paris - Bucuresti Bacau - Paris - Bacau Rezerva-ti acum biletele pe www.bluer.ro sau la una dintre agentiile C&I Ambient.  

toata stirea
Liverpool, noua destinatie Blue Air
Data stire: 09-07-2014

Daca esti un fan al formatiei The Beatles, daca esti microbist si vrei sa vezi live un meci de fotbal din Premier League, sau daca vrei sa descoperi un oras plin de istorie, cultura si cladiri ce fac parte din Patrimoniului Mondial UNESCO, atunci poti calatori direct cu Blue Air din Bucuresti catre Liverpool. Biletele sunt deja disponibile la preturi incepand de la 32,90 euro/segment de zbor*, asa ca programeaza-ti calatoriile din timp! Zborurile vor fi operate incepand cu 15 decembrie 2014, in fiecare zi de luni, miercuri si vineri pe toata perioada orarului de iarna. Rezerva biletul online pe www.bluer.ro sau in agentiile partenere.

toata stirea

Deşi nu o recunoaşte, situaţia companiei nou-înfiinţate Fly Romania se apropie de colaps. Nici nu îmi mai amintesc când a fost efectuat ultimul zbor şi nici nu există certitudinea operării vreunui zbor de acum înainte. Dovadă stau nenumăratele reclamaţii de pe pagina de Facebook a operatorului, dar şi de la ANPC şi nu numai. Oamenii nemulţumiţi îşi vor banii înapoi şi, din fericire, nu se ştie câte şanse au să şi-i recupereze. Pentru clarificarea situaţiei, am cerut lămuriri reprezentanţilor companiei. Informaţiile primite au fost puţine şi evazive şi, cu siguranţă, nu vor face decât să îi înfurie şi mai tare pe pasagerii păcăliţi ale căror zboruri au fost anulate. Interesant este că reprezentanţii companiei susţin cu [...]

toata stirea

De la sfârşitul lunii octombrie, odată cu intrarea în vigoare a orarului de iarnă, cea mai mare companie low fare, low cost din Europa Centrală şi de Est îşi extinde operaţiunile de la Sibiu şi lansează zborurile directe Sibiu-Dortmund. Anunţul oficial va fi făcut în această după-amiază dar cursele sunt deja încărcate în motorul de rezervări de pe site-ul companiei cu preţuri pornind de la 109 lei/segment. Wizz Air îşi consolidează astfel, încet-încet poziţia şi la Sibiu, de unde cu siguranţă va mai lansa şi alte curse sau poate chiar va înfiinţa o nouă bază. Zborul către Dortmund va fi efectuat de două ori pe săptămână, miercuri şi duminică, după următorul orar: - miercuri, duminică – W6 3773   SBZ11:55 – 13:15DTM   / &[...]

toata stirea