+40 21 3000 166

Stiri din turism intern si turism extern


CUM?!?   Prin serviciul ‘Meet&Seat’ de la operatorul aerian KLM. E adevarat ca e o premiera, KLM fiind  prima linie aeriana care integreaza retelele sociale in procesul de rezervare a biletelor.Serviciul ‘Meet&Seat’ permite utilizatorilor sa isi rezerve locurile dupa bunul plac sau sa rezerve acelasi taxi de la aeroport catre un anume hotel. Acest serviciu este disponibil numai pentru zborurile de tip lung curier intercontinentale, folosind functia ‘Manage My Booking’.   Asadar, pasagerii au posibilitatea sa isi aleaga locurile prin functia ‘Manage My Booking’ cu 90 de zile inaintea zborului efectiv si cu pana la cel mai tarziu cu 48 de ore inainte.Proiectul pilot ‘KLM Meet&Seat’ va avea inaugurarea pentru zborurile cu plecare din Amsterdam si destinatiile New York, San Francisco si Sao Paolo. Serviciul va fi mai apoi disponibil si [...]

toata stirea

Din dorinta de a imbunatati serviciile de transport aerian si oferirea unui confort sporit pasagerilor nostri, Blue Air a decis mutarea operatiunilor pe Aeroportul International Henri Coanda - Otopeni , incepand cu data de 25 martie 2012. Pasagerii, care au achizitionat bilete de avion pentru calatorii ce vor fi efectuate incepand cu aceasta data, trebuie sa se prezinte inainte de zbor in Aeroportul Otopeni la Terminalul Plecari. Cei care vor calatori catre Bucuresti incepand cu 25 martie 2012, vor ateriza pe Aeroportul Otopeni la Terminalul Sosiri. Aceasta mutare nu va genera modificari in orarul de zbor al companiei.

toata stirea
Valentine s Day in Europa
Data stire: 08-02-2012

Descoperă noi tradiții care spun "te iubesc"!Îndrăgostiții agață lacăte cu numele iubirii lor pe poduri și apoi aruncă cheia. Este un simbol al puterii iubirii pe care și-o poartă. Atunci când călătorești descoperi noi feluri în care să-ți împărtășești dragostea.Descoperă Amsterdam, Barcelona, Budapesta, Istanbul, Larnaca, Londra, Madrid, Munchen, Paris, Roma și Viena.

toata stirea

Incepand cu 1 februarie 2012, Blue Air va considera minor neinsotit (UM – unaccompanied minor) toti cetatenii romani cu varsta cuprinsa intre 6 si 18 ani, care calatoresc neinsotiti de un adult. Astfel ne supunem prevederilor Legii nr. 248/2005, actualizata, privind regimul liberei circulatii a cetateniilor romani in strainatate.Minorii cetateni romani cu varsta cuprinsa intre 6 si 18 ani vor plati o taxa suplimentara si vor fi insotiti pe tot parcursul calatoriei de un reprezentant al companiei. Pentru a putea parasi teritoriul Romaniei, minorii trebuie sa prezinte un act de identitate valid si o declaratie a parintilor/reprezentant legal din care sa rezulte acordul acestora cu privire la efectuarea calatoriei respective insotit de catre SC Blue Air Transport Aerian SA. Pentru mai multe informatii legate de actele necesare calatoriei, va rugam sa va interesati la Politia de Frontiera: www.politiadefrontiera.ro.

toata stirea

Din 2 iunie 2012 poti calatori din Bacau catre Venetia (Aeroport Marco Polo) in fiecare luni, miercuri si sambata pe perioada orarului de vara.Biletele sunt deja disponibile la preturi incepand de la 14,99 euro/segment de zbor*, asa ca programeaza-ti vacanta din timp!

toata stirea