+40 21 3000 166

Stiri din turism intern si turism extern


Începând din 2 iunie 2014,  TAROM va opera zboruri directe între Bucureşti şi Stockholm, la preţuri începând de la 155*euro pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse. Biletele sunt deja disponibile la vânzare.

toata stirea

Salina Turda se află pe primul loc într-un top al celor mai frumoase locuri de sub pământ din lume apărut în publicaţia americană Business Insider. "Salina Turda, din Transilvania, este acum un muzeu al mineritului, dar și un parc de distracții cu panouri de baschet, piste de minigolf, un carusel şi un lac subteran pe care te poţi plimba cu barca" se arată în articolul dedicat obiectivelor turistice subterane. În topul realizat de jurnaliştii americani, Salina Turda a depăşit obiective celebre precum Peștera Cristalelor din Mexic și Biserica San Clemente şi Santa Maria della Concezione dei Cappuccini din Roma. Exploatarea sării din Salina Turda a fost sistată definitiv în anul 1932, însă ea s-a redeschis în anul 1992 în scop turistic si curativ și este vizitabilă tot timpul anului.

toata stirea

Operatorul olandez KLM introduce un sistem care permite pasagerilor sa-si plateasca biletele si sa beneficieze de serviciile companiei aeriene prin intermediul retelelor de socializare Facebook si Twitter."Pasagerii KLM pot sa isi rezerve biletul, sa si-l schimbe, sa isi rezerve locul in avion sau sa opteze pentru bagaj suplimentar, platind pentru toate acestea prin retelele sociale Facebook si Twiitter. Pana acum, clientii care faceau solicitari de calatorii prin Social Media puteau plati pentru biletele de avion selectionate doar prin telefon", potrivit unui comunicat al KLM, care arata ca este prima companie aeriana care introduce un astfel de sistem.KLM, prin pagina sa de Facebook globala, trimite un link clientului printr-un mesaj privat pe Facebook sau Twitter. Apoi, acesta isi poate alege metoda de plata pentru a completa tranzactia. Agentul Social Media KLM responsabil primeste un mesaj prin care este informat ca plata a fost efectuata, iar clientul primeste o confirmare [...]

toata stirea
Promotie Qatar Airways
Data stire: 20-01-2014

Un An Nou. Calatorii noi. Doar 3 zile - Rezerva acum si economisesti Fa ca 2014 sa fie anul in care-ti vei realiza calatoriile visate cu tarife speciale catre 130 destinatii Qatar Airways din intreaga lume. Pana pe 22 Ianuarie 2014 iti poti cumpara biletele si poti face economii atat la tarifele in Economy cat si in Business Class, pentru calatorii efectuate pe toata durata anului. Locurile sunt limitate, asa ca rezerva acum!

toata stirea

Una dintre cele mai mari companii low-cost din Europa, Ryanair, continuă campania proprie de îmbunătăţire a serviciilor sale şi anunţă astăzi reducerea substanţială a tarifelor la bagajele de cală plătite în aeroport, la check-in sau la poarta de îmbarcare. Noile taxe care vor intra în vigoare de duminică, vor fi reduse cu până la 50% după cum urmează: - taxa pentru un bagaj la ghişeul de check-in scade de la 60 euro/60 lire la 30 euro/30 lire - taxa pentru un bagaj la poarta de îmbarcare se reduce de la 60 euro/60 lire la 50 euro/50 lire Dacă este plătită online, la rezervarea biletului, taxa pentru un bagaj de 20 kg este de 25 euro. Ryanair anunţă că aceasta este doar ultima măsură dintr-o serie amplă de decizii menite să îmbunătăţească serviciile oferite pasagerilor: - noul site ryanair.com [...]

toata stirea