+40 21 3000 166

Stiri din turism intern si turism extern


Cursele Tarom pe ruta Bucuresti-Bejing vor fi reluate, intr-o prima faza, cu doua curse pe saptamana, potrivit ministrului Transporturilor, Ramona Manescu. In deschiderea sedintei de Guvern de astazi, premierul Victor Ponta a spus ca a primit nota de informare privind redeschiderea liniei aeriene Tarom Bucuresti-Beijing.  Am vazut ca sunt si probleme logistice, dar sunt convins ca va fi un semn extrem de bine primit.  Si, daca tot avem aceasta relatie noua cu oameni de afaceri, cu schimburi culturale, o linie directa a Tarom, care, din pacate, a incetat in 2003, ar fi un semn extraordinar si un ajutor extraordinar si o sa va rog sa sprijiniti conducerea Tarom pentru realizarea proiectului, a declarat Ponta, citat de Agerpres. Ramona Manescu a precizat ca au avut loc, deja, discutii cu Tarom si ca, pentru inceput, este posibil sa se redeschida linia Beijing-Bucuresti cu doua zboruri pe saptamana.

toata stirea

Comunicat de presă: Blue Air, prima companie de smart flying, a sarbatorit in luna decembrie 9 ani de activitate si a premiat pasagerul cu numarul 10 000 000. Acesta a primit un bilet de avion si poate alege una din cele peste 29 de rute, pe care Blue Air le opereaza in prezent. Pasagerul s-a aflat pe zborul Bucuresti-Bruxelles, din data de 19 decembrie. 10 Milioane de pasageri inseamna enorm pentru o companie romaneasca, atat prin prisma celor 450 de angajati care castiga anual un salariu mediu brut de peste 84.000 RON, dar si din prisma economiei romanesti, in cadrul careia Blue Air a generat pana acum peste 1,2 miliarde de Euro cifra de afaceri, din care peste 40% reprezentand export de servicii. Blue Air si-a inceput activitatea cu doua aeronave, 4 rute si 35 de angajati, pe 13 decembrie 2004, aceasta fiind fondata din dorinta de a crea o companie romaneasca care sa ofere calatorii sigure, confortabile, la un pret accesibil. Raspunsul pietei nu [...]

toata stirea

Din 16 iunie 2014 poti calatori direct din Bucuresti catre Koln (Aeroport Koln Bonn) in fiecare zi de luni, miercuri si vineri pe toata perioada orarului de vara.Biletele sunt deja disponibile la preturi incepand de la 27,90 euro/segment de zbor*, asa ca programeaza-ti calatoriile din timp!

toata stirea

Ministrul Transporturilor a anunţat că TAROM-ul va relua cursa pe ruta Bucureşti-Beijing cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână."Am discutat cu conducerea TAROM şi cursa Bucureşti-Beijing va fi reluată, pentru început cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână", a spus Ramona Mănescu în şedinţa de Guvern. Premierul Ponta a arătat, miercuri, la începutul şedinţei de guvern, că, în pofida probleme logistice, compania aeriană Tarom trebuie sprijinită pentru reluarea zborurilor directe pe ruta Bucureşti-Beijing, considerând că acesta va fi un semn bine primit. O astfel de cursă a existat în România pentru scurt timp, însă ea a fost desfiinţată în 2003 de către compania aeriană Tarom din raţiuni financiare. Chinezi au decis să mute cursa în Ungaria. "Cred [...]

toata stirea

Sarbatorim 9 ani de Blue Air cu reduceri pentru toate zborurile! 13 decembrie este o zi norocoasa, acum 9 ani Blue Air opera primul zbor.Cadoul nostru pentru dumneavoastra este o reducere de 14,99% pentru TOATE biletele de avion Blue Air! Perioada de calatorie este 13 decembrie 2013 – 25 octombrie 2014.

toata stirea