Casa de oaspeţi Wiesengrund
CAZARE
de la
EUR13114EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Casa de oaspeţi Bliem
CAZARE
de la
EUR15114EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Gästehaus Schneeberger

Gästehaus Schneeberger

Confortabila Gästehaus Schneeberger este compusă din o clădire principală şi 2 auxiliare, "Landhaus" şi "Walchenhof", situate la cca. 60 m. Până în centru sunt cca. 1,5 km. Skibus-ul opreşte la cca. 50 m şi vă duce la instalaţia Horbergbahn, la cca. 1 km depărtare. Cazarea dispune de sală comună, salon mic dejun, spaţiu pentru echipament cu uscător de clăpari, Wi-Fi (în clădirea principală) şi de saună şi solar (contra cost). Locuri de parcare sunt de asemenea disponibile. Camere Camerele confortabile dispun de grup sanitar cu duş/WC, de TV şi o parte de telefon. Cazarea se face fie în clădirea principală, fie în una din cele secundare. Serviciu de masă În preţ este inclus zilnic micul dejun.
CAZARE
de la
EUR15400EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Pensiunea Sanna

Pensiunea Sanna

Pensiunea Sanna, cu management de familie este situată la cca. 400 m de instalaţia Penkenbahn şi 600 m de instalaţia Ahornbahn. Până în centrul Mayrhofen sunt de asemenea 400 m. Până la gara Zillertalbahn trebuie parcurşi doar cca. 800 m. Din facilităţile confortabilei pensiuni fac parte o sală de mic dejun cu acces Wi-Fi, o chicinetă complet echipată cu aragaz, cuptor, frigider, cuptor cu micro-unde, fierbător de apă şi tacâmuri pentru toţi oaspeţii şi o sală rustică cu TV-sat, folosită ca şi sală comună. Un spaţiu de depozitare a schiurilor cu uscător de clăpari vă stă de asemenea la dispoziţie. Locuri de parcare disponibile gratuit. Camere Camerele în stil tirolez dispun de grup sanitar cu duş, seif şi balcon. Serviciu de masă Un mic dejun extins este inclus în tarif. Feluri de mâncare dietetice și vegetariene sunt disponibile (la cerere).
CAZARE
de la
EUR15686EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Ferienhof Oblasser

Ferienhof Oblasser

Ferienhof Oblasser are 3 stele şi este amenajat în stil tirolez, cu caracter de hotel. Este situat în zonă liniştită în Hochstegen, la cca. 1,2 km de centru, instalaţia Penkenbahn (la cca. 1 km depărtare) vă duce din centru până la domeniul schiabil, Skibus-ul gratuit opreşte chiar în faţa clădirii. Confortabila unitatea dispune de recepţie, Wi-FI (incl.), ascensor, sala de mic dejun, sală de mic dejun, sală comună, bar şi spaţiu de depozitare schiuri cu uscător de clăpari încălzit. Zona de spa (incl.) vă pune la dispoziţie saună finlandeză, baie de aburi, peşteră de gheaţă, cabină infra-roşu, duş multifuncţional şi o zonă relax mare cu acces la aer liber şi şezlonguri confortabile. Locuri de parcare gratuite disponibile. Camere Camerele confortabile dispun de grup sanitar cu duş/WC, TV-sat, telefon, seif, uscător de păr şi o parte de balcon. Apartamentul confortabil dispune de o sufragerie dormitor cu canapea-pat, o cameră dublă, colţ de masă şi de chicinetă cu aragaz, cuptor şi filtru cafea. Serviciu de masă La rezervarea unei camere aveţi inclus un bufet la micul dejun. La rezervarea apartamentului pot fi comandate contra cost la faţa locului micul dejun sau un serviciu de livrare pâine .
CAZARE
de la
EUR18829EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Ferienhof Oblasser
CAZARE
de la
EUR19114EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Hotel-Pensiune Siegelerhof

Hotel-Pensiune Siegelerhof

Familiarul hotel-pensiune Siegelerhof este situat central în Mayrhofen, accesul la instalaţia Penkenbahn este la în jur de 850 m iar staţia de skibus se află chiar în faţa cazării. Gara trenului Zillertalbahn este la cca. 200 m. La doar câteva minute de mers pe jos găsiţi şi posibilităţile de cumpărături şi câteva restaurante. Din facilităţile casei cu tradiţie fac parte recepţie, două săli rustice, sală de masă, sport-bar cu TV şi gustări, terasă, Wi-Fi şi locuri de parcare gratuite. Camere Camerele primitoare dispun de grup sanitar cu duş sau de chiuvetă (în acest caz Duş/WC pe hol), TV-sat, telefon, Wi-Fi, uscător de păr şi o parte balcon sau terasă. Serviciu de masă În tarif este inclus pentru dvs. bufetul la micul dejun. La cerere şi contra cost, se poate adăuga la faţa locului cina sub formă de bufet sau cu meniuri cu 3 feluri de mâncare la alegere şi bufet de salate în Hotel Berhof (cca. 50 m).
CAZARE
de la
EUR19686EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Casa de oaspeţi Lärchenheim
CAZARE
de la
EUR19686EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Neue Post

Neue Post

4.5 242 recenzii Tripadvisor Scor: 4.5
CAZARE
de la
EUR23257EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Casa Rustică Carla

Casa Rustică Carla

Casa Rustică Carla cu 3 stele-superioare este situată în zonă centrală şi însorită la doar 100 m de centrul Mayrhofen. Până la Penkenbahn sunt cca. 400 m, staţia de skibus este în faţa casei. Accesul la pârtia de schi fond este chiar în spatele hotelului iar gara trenului Zillertalbahn este de asemenea foarte aproape. Unitatea de cazare tiroleză este compusă din două clădiri, una principală şi una secundară, situate la cca. 50 m una de alta. Cea principală dispune de o zonă de intrare modernă cu recepţie, restaurant - cu distincţia "Tiroler Wirtshaus" şi "Bewusst Tirol", sală de mic dejun, bar, Wi-Fi, colţ internet, spaţiu pentru depozitarea schiurilor cu uscător de clăpari şi o terasă. Locuri de parcare gratuite în număr limitat. În plus vă stă la dispoziţie o zonă de saune (16:00 - 19:00, mai puţin sâmbăta), cu saună finlandeză sau baie de aburi (conform cerinţei), jacuzzi şi cabină infra-roşu precum şi solar (contra cost). De 2 ori pe săptămână muzică live. Ca un bonus special primiți în momentul rezervării până la 31.10.2018 la fața locului o sticlă de vinul casei pe cameră, în valoare de 25 € (nu poate fi schimbat în numerar). Beneficiaţi şi de Mayrhofen-Hippach Card, cu numeroase reduceri parteneri (detalii la destinaţie, modificări posibile). Camere Camerele mobilate primitor sunt situate în clădirea principală şi dispun de grup sanitar propriu cu duş şi WC, de TV-cablu, radio, telefon, seif, uscător de păr şi balcon. Serviciu de masă Demipensiunea inclusă este compusă din pahar de bun venit, un bufet bogat la micul dejun cu colţ bio şi meniuri la alegere cu 4 feluri de mâncare seara (câteodată bufet de salate). În plus de mai multe ori pe săptămână seri tematice, de exemplu italieneşti sau gastronomie tiroleză. Mesele se servesc în clădirea principală.
CAZARE
de la
EUR25686EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Alpendomizil Neuhaus
CAZARE
de la
EUR28915EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
St. Georg
CAZARE
de la
EUR34587EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Hotel-Apartamente Neuhaus

Hotel-Apartamente Neuhaus

Noul Hotel-Apartamente Neuhaus se află la doar 50 de metri de hotelul de 4 stele de care aparţine şi la doar cca. 30 m de centrul Mayrhofen. Până la instalaţia pe cablu Penkenbahn sunt de parcurs în jur de 850 m, în timp ce skibus-ul opreşte la 50 m depărtare. Magazine şi alte posibilităţi de cumpărături vă aşteaptă la doar câţiva paşi (tot cca. 30 m). Din facilităţile hotelului confortabil fac parte ascensor, Wi-Fi (incl.) şi un spaţiu pentru echipament cu încălzitor de clăpari. Locurile de parcare sunt disponibile gratuit, în număr limitat. Contra cost vă stă la dispoziţie şi un loc în garaj. Pot fi folosite şi instalaţiile Hotelului Alpendomizil Neuhaus (o parte contra cost). Pe lângă sala de fitness "Village Gym" vă aşteaptă şi o zonă de spa pe o suprafaţă de cca. 1500 m², cu piscină acoperită, jacuzzi şi saună finlandeză (gratuit) . Contra cost solar, tratamente cosmetice, masaje şi băi. În plus la "Kamillendörfl" aveţi acces zilnic între 15:00 şi 20:00 la 5 saune diferite (Zillertaler Saunastube, saună de piatră, saună de cristale de munte, bai de de aburi cu muşeţel şi "Zisterne des Schneckenkönigs"), parcurs cu apă rece pentru picioare, zonă în aer liber şi zonă relax (contra cost). De mai multe ori pe săptămână la Hotel Neuhaus se oferă live Musik şi toţi oaspeţii au posibilitatea de a participa la programul săptămânal, ca de exemplu drumeţie de iarnă (detalii la destinaţie). În plus la destinaţie, contra cost, poate fi folosită o pârtie de bowling sau puteţi face o vizită la cinematograf. Pentru cei mici se oferă supraveghere sau serviciu de baby-sitting (contra cost, la cerere) şi aveţi dispoziţie la hotel Neuhaus o cameră de joacă cu jucării. Camere Apartamentele confortabile dispun de grup sanitar cu duş sau cadă, TV-sat, zonă de zi, seif (incl.) şi balcon sau terasă. Serviciu de masă În preţ este inclusă deja demipensiunea. Aceasta este compusă din un bufet bogat la micul dejun şi meniuri la alegere cu 4 feluri de mânacare şi bufet de salate şi platou de brânzeturi la cină. La cerere vi se pregătesc şi preparate vegetariene. Cina de Crăciun (24.12.) şi unmeniu cu 7 feluri de mâncare de Revelion sunt de asemenea incluse. Pentru copii meniuri speciale. Toate serviciile de masă se servesc la Hotel Neuhaus.
CAZARE
de la
EUR33686EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Elisabeth

Elisabeth

4.5 225 recenzii Tripadvisor Scor: 4.5
CAZARE
de la
EUR42551EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii