Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MANDARIN RESORT


Descriere

Localizare:
Hotelul Mandarin este un complex zugravit in alb, in centrul orasului Bodrum, la 400 de metri de plaja Marii Egee. De asemenea, complexul se afla la doar 5 minute de mers pe jos de celebrul Halikarnas Disco Club, cel mai mare club in aer liber din lume.


Facilitati camere:
Camerele luminoase si aerisite de la Mandarin Resort Hotel se deschid spre un balcon privat. Acestea sunt dotate cu mobilier modern si TV prin satelit. Baile private ofera o cada si uscator de par.


Camerele standard (128 de unitati): min. 2 persoane - max.3 persoane (baie si toaleta pentru a fi utilizate in comun, o sala cuprinde un dormitor, podelele sunt ceramica).
Camere de familie (18 de unitati): min. 3 persoane - max.4 persoane (baie si toaleta pentru a fi utilizate in comun, o sala care cuprinde un dormitor si o camera de zi cu canapele extensibile).


Facilitati hotel:
Acesta ofera o piscina mare si un spa cu hamam, sauna si tratamente de masaj.Amplasat in gradini mediteraneene luxuriante, complexul are un restaurant, cu room service disponibil 24 de ore pe zi.


Servicii: Hotelul Mandarin ofera servicii de babysitting si medic de garda gratuit. Oaspetii pot beneficia, de asemenea, de o sala de gimnastica bine echipata, o sala de jocuri cu biliard si acces gratuit la internet in hol. Parcarea privata este gratuita.


Concept All Inclusive:
08:00 / 10:00 - Breakfast (Restaurant) Open Buffet
12:00 / 16:00 - Lunch at (Snack Bar)
19:30 / 21:30 - Dnner at (Restaurant) Open Buffet Tea Tme (Snack Bar)
16:00 / 18:00 - Tea/Coffee/Cake Drinks
13:00 / 16:00 - Snack Bar Snack service hours
16:30 / 17:30 - Pool Bar Cafe break
18:00 / 23:00 - Tikky Bar Service hours
23:00 / 00:00 - Tikky Bar Extra Charge service hours
10:00 / 18:00 - Pool Bar Sevice
Open Water, Tea, Coffee, Fanta, Cola, Sprite, Beer, Wine,Vodka,Gin, Raki,Cognag (Local)
All the above thre drinks will be served by glasses, rest of the drinks will be extra.
Check out date service fnishes at 13:00 oclock. After this time foods and drinks will be extra.


Animale de companie: nu sunt permise.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.