Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTERIA ZEUS DIDIM


Descriere

Situat intr-un complex luxuriant de pe coasta Marii Egee, aceast hotel elegant este la 8 km de ruinele antice grecesti de la Templul lui Apollo si la 69 km de Aeroportul Milas-Bodrum.


Toate camerele au parchet laminat, balcon, dus, WC, uscator de par, telefon direct, mini bar, televizor LCD, transmisie prin satelit, seif (seif electronic), aer conditionat VRF.

Servicii: Room service 24 de ore, telefon (contra cost), spalatorie (contra cost), sporturi nautice si echipamente (contra cost), servicii de medic (contra cost), masaj si servicii de ingrijire a pielii si corpului (contra cost), centre comerciale (contra cost).


Facilitatile includ o zona de plaja privata, o piscina pentru copii si piscine in aer liber, doua piscine cu tobogane de apa, precum si multe baruri, snack-baruri si un restaurant tip bufet cu terasa. Ofera, de asemenea, spa, discoteca, sala de gimnastica si activitati de divertisment.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.