Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Marea Neagra


Descriere

Profil: Familie si copii

Situare: Complex Marea Neagra din Eforie Nord, se afla localizat in sudul statiunii lin vecinatatea Complexului Dunarea, la cateva sute de metri de gara si aproximativ 1km distanta fata de plaja.

Info: Complexul Marea Neagra pune la dispozitie pentru relaxarea turistilor, o gradina cu terasa si gratar, teren de fotbal si teren de joaca pentru copii.

Complexul se intinde pe o suprafata de 4 hectare de teren, situate intre plaja Marii Negre si lacul Techirghiol, cladirile fiind dispuse pe toata suprafata de teren printre copaci si multa verdeata. In curtea interioara se afla un teren sintetic de fotbal 42 X 22 m, un teren de fotbal cu gazon natural 60 X 40 m si un loc de joaca generos in aer liber.
Complexul Marea Neagra pune la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 100, o terasa si un bar in aer liber.

Dotari camere: Complexul este compus din:
- 7 apartamente
- 6 vile a cate 24 de camere, cu baie proprie si televizor
-14 vile a cate 7 camere cu baie proprie si televizor), bar cu terasa si restaurant (cu 500 de locuri) si cabinet medical.

Camerele duble standard sunt renovate in 2020 si sunt dotate cu mobilier nou, au in dotare un pat matrimonial, TV prin cablu, dulap si baie privata cu dus, cu balcon. Suprafata: 14-16 mp.
Camerele duble economy sunt dotate cu un pat matrimonial, TV prin cablu, dulap si baie privata cu dus.
Camerele twin cu AC sunt situate intr-un corp nou construit, si toate dispun de aer conditionat, paturi twin, TV , baie privata cu dus si balcon.
Camerele triple sunt dotate cu 1 pat matrimonial si 1 pat single, TV prin cablu, dulap si baie privata cu dus. aaaaaaaO parte din camere au balcon, repartizarea se va face la receptie.

Facilitati: Complex Marea Neagra dispune de facilitati precum internet, sala de conferinte, loc de joaca pentru copii, teren de fotbal, terasa, bar, parcare.

Sunt puse la dispozitie la locuri amenajate unde puteti pregati un gratar in aer liber, dispunand de tot confortul si libertatea de acasa.
Toata suprafata complexului este imprejmuita cu gard inalt de 2m, singura cale de acces fiind poarta principala care este asigurata si pazita.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.