Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Philoxenia


Descriere

Profil : Confort


Situare: La 200 de m de plaja din Eforie Nord doua statiune ca marime, la 14 km sud de Constanta, intre mare (fiind aproape de portul maritim Agigea Sud) si lacul Techirghiol.

Info: Colectivul compus din oameni deosebiti va asigura servicii de calitate si un sejur placut, 365 de zile pe an, 24 de ore din 24, fiind deschis tot timpul anului.

Camere :
Hotelul dispune de 36 locuri in:
8 camere duble;
4 camere triple;
2 apartamente cu cate 2 camere duble, fiecare dotate cu: grup sanitar propriu, frigider, TV color, telefon, mobilier; restaurant propriu; parcare.


Restaurant : Restaurantul PHILOXENIA va ofera prin 30 de locuri, petrecerea unor momente de neuitat intr-o ambianta distinsa si linistita pe malul marii.
Preparatele irezistibile, serviciile de calitate, terasa incantatoare, bauturi fine oferite de barul hotelului, muzica de calitate; sunt doar cateva din motivele pentru care ati alege sa va petreceti aici orice moment de relaxare din sejurul dumneavoastrae.


Sala de conferinta Dotata conform cerintelor actuale, cu o capacitate de 30 locuri,PHILOXENIA se remarca printr-o tinuta business de mare clasa, cu posibilitati multiple de a fi un cadru perfect de gazduire a intrunirilor de afaceri.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.