Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DescriereHotel Vega, complet renovat si redecorat in 2015, este un spatiu care da valoare timpului petrecut, un loc incarcat de caldura si luminat de valurile Dunarii albastre, o locatie ideala pentru petrecerea timpului liber, cat si pentru calatoriile de afaceri.

Amplasat in centrul orasului Galati, hotelul este accesibil din soseaua falezei superioara a Dunarii, Bd-ul Marea Unire. Oaspetii hotelului beneficiaza de 69 de camere single, double si apartamente, Restaurantul LYRA 4****, 107 No Bistro si terasa, toate avand la dispozitie un personal dedicat si pasionat.Toate camerele hotelului sunt dotate cu: televizor LCD, acces la internet wireless, climatizare, minibar, linie telefonica directa, acces pe baza de cartela.

In 2015, odata cu renovarea, reechiparea si redecorarea cladirii, arhitectii si decoratorii au creat un ambient familiar care asigura confortul si sentimentul de acasa. Culori calde, naturale, dau viata interioarelor, in timp ce privelistea impetuoasa a Dunarii largeste perceptia de relaxare, de bine, de perfectiune.Taxa hoteliera de 1 % pentru fiecare noapte de cazare, nu este inclusa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.