Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Alezzi este locul unde trăiești în fiecare zi o zi de vară.
Alege să îmbrățișezi marea, alege un apartament într-un ansamblu rezidențial complet.
Alezzi schimbă regulile jocului - te bucuri de plajă în fiecare zi, nu doar în verile toride.

Descriere camere:
Garsoniera superior - suprafata de 48 mp, dispune de pat matrimonial, TV, aer conditionat, chicineta cu plita, frigider, cuptor cu microunde, prajitor de paine, fierbator de apa, ustensile de bucatarie, loc de luat masa, terasa. Baia este dotata cu prosoape, uscator de par, articole de baie, cada sau dus.

Apartament living si dormitor - suprafata de 53 mp, dispune de dormitor cu pat matrimonial, canapea extensibila, TV, aer conditionat, chicineta cu plita, frigider, cuptor cu microunde, prajitor de paine, fierbator de apa, ustensile de bucatarie, loc de luat masa, terasa. Baia este dotata cu prosoape, uscator de par, articole de baie, cada sau dus.

Apartament living si doua dormitoare - suprafata de 80 mp, dispune de doua dormitoare cu pat matrimonial, canapea extensibila, TV, aer conditionat, chicineta cu plita, frigider, cuptor cu microunde, prajitor de paine, fierbator de apa, ustensile de bucatarie, loc de luat masa, terasa. Baia este dotata cu prosoape, uscator de par, articole de baie, cada sau dus.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Air conditioning
Sauna
SPA
Jacuzzi
Shower
Hairdryer
Terrace
Bathroom
Fitness centre
Fridge
Indoor swimming pool
Outdoor swimming pool
Children swimming pool
Kids playground
Tea and coffee making
Kitchen facilities

Locatie