Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HotelulBavaria Blu **** este situat la malul Marii Negre, in, poate cea mai vie ei maiefervescente staeiune a litoralului romanesc, Mamaia. A mplasat la doar 15 m deplaja, hotelul este ideal atat pentru turietii care ne calce pragul pentru a-eipetrece vacaneele de vare ei nu numai, cat ei in interes profesional.
Nu putem exclude nici faptul ca ne aflamintr-o zona care permite deplasarea rapida in zonele de atractie precum Satulde Vacanta, Delfinariu, Planetariu, Microrezervatie, Centrul Vechi al orasuluiConstanta, Zona Peninsulara, cluburile exclusiviste din Mamaia, Telegondola cese afla la numai 5 minute de Hotel Bavaria Blu **** si Aqua Magic, loculpreferat de cei mici, acesta aflandu-se de asemenea la doar 4-5 minute delocatia noastra.
Intr-un fel sau altul, toate drumurile duc laHotel Bavaria Blu ****.
Hotelul dispune de 123 de camere de 4*ei 16 camere de 5*. In plus, intreg ultim etaj de cinci stele, vine ei cuo poveste aparte, intrucat fiecare camere este o celetorie cetre o eare alumii, fiind decorate dupe chipul ei asemenarea eerii respective.
Structura de cazare:
A. Bavaria Blu 4 stele - 123 camere
Camere single/duble economy: 37 camere
Camere duble: 32 camere
Garsoniere (in regim de dubla sau tripla): 54camere
Camere twin disponibilie din total: 34 camere
Dubla twin: 16 camere
Garsoniera twin: 18 camere
B. Mapamond 5 stele - 16 camere
Camere duble deluxe: 12 camere
Apartamente deluxe: 4 camere
Alte facilitati / servicii :Bar /Lounge; Internet Wi-fi gratuit; Parcare gratuita in limita locurilordiponibile; Spalatorie / curatatorie haine; Transfer la / dela aeroport; Room service; Receptie 24/7; Ascensor; Serviciu de trezirela cerere; Aer conditionat; Masina de lustruit pantofi; Informare turistica;Facilitati de acces pentru persoane cu dizabilitati; Camera bagaje.
Descrierea camerelor:
Camera Single Standard / vedere la mare 4*este spatiul de cazare destinat cazarii unei singure persoane sau a maxim 2adulti. Suprafata totala de 13 m?, vedere standard / vedere la mare , accesswifi, televiziune princablu, halat si papuci de casa, uscator de par/prizabaie,oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, minibar,aer conditionat,climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu,detectoare de fum.
Camera Dubla Standard/ vedere la mare 4*este spatiul de cazare care permite acomodarea a maxim 2 persoane: 2 adultisau 1 adult cu un copil. Suprafata totala de 19 m?, vedere standard,accesswifi, televiziune prin cablu, halat si papuci de casa, uscator de par/ prizebaie, oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, minibar, aer conditionat,climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz deincendiu,detectoare de fum.Nu se suplimenteaza cu extra bed.
Garsoniera Standard / vedere la mare 4*este spatiul de cazare carepermite acomodarea a maxim 2 adulti cu 2 copii sau 3 adulti. Este suplimentatacu canapea extensibila.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.