Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situare: Hotelul este amplasat in zona de nord a statiunii, la 50 m de mare.


Info: A fost renovat in 2008, iar in 2009 si-a modernizat si piscina.


Camere: Hotelul are 119 camere duble, care pot fi inchiriate si in regim de single si 3 apartamente.


Camere - dotari/servicii: aer conditionat, TV LCD cu televiziune prin cablu, frigider cu minibar, telefon cu acces international, balcon, baie cu dus, apa calda program non-stop, incalzire; curatenia in camere: zilnic; program receptie: non-stop.Restaurant: capacitate 80 persoane in interior si 240 de persoane pe terasa; mic dejun - bufet suedez cu gustare rece si calda; pranz si cina - bucatarie romaneasca si internationala; terasa cu vedere spre mare, scaune pentru copii; spatiu de joaca pentru copii amenajat langa terasa restaurantului

Facilitati: Hotelul dispune de parcare proprie, bar, 2 restaurante, sala de conferinte dotata cu flipchart, retroproiector, videoproiector, aer conditionat si TV video. Pentru relaxare si distractie, turistii au la dispozitie piscina hotelului, potrivita atat pentru adulti, cat si pentru copii. In zona piscinei este amenajata o terasa - restaurant, unde va puteti delecta, printre altele, cu mancaruri pe baza de peste si fructe de mare. In fiecare seara, pe terasa sunt organizate programe artistice cu muzica live.


Servicii gratuite: informatii privind prestarea unor servicii, mijloace de transport, spectacole, starea vremii, trezirea clientilor la ora solicitata, pastrarea obiectelor de valoare in seif, transmiterea de mesaje, predarea si expedierea corespondentei clientilor, acordarea de medicamente si materiale sanitare in cadrul primului ajutor in caz de accidente, comenzi pentru taximetrie, oferirea de material de propaganda si informare turistica.


Servicii cu plata: convorbiri telefonice si fax, minibar, inchiriere sala de conferinte, multiplicari de documente, organizarea de banchete, receptii, mese oficiale, rezervari de locuri in alte unitati de alimentatie publica.


Animale de companie: Accesul este permis pentru animalele de talie mica, cu conditia achitarii unei taxe la receptie.


Atractii in zona: teren de sport, terase, cluburi. In statiune se afla, pentru turistii care doresc sa se distreze, faimoasele cluburi din zona de nord: Crema Summer Club, Princess, Le Gaga, Ego, Fratelli.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.