Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situare: Hotelul ,,Iaki este situat innordul statiunii Mamaia, in judetul Constanta, la 20 m distanta de plaja.
Info:Indiferent de sezon, excelenta reputatie, arhitectura deosebita si minunatadeschidere catre mare recomanda ca destinatia ideala Hotelul ,,Iaki.Hotelul are In dotare 2 restaurante (Coriolis si Ballroom ,,Iaki),centrul SPA ,,Iaki, cu sali de fitness si aerobic, saune, tratamentecorporale, masaj, jacuzzi, piscina interioara, teren de tenis si fotbal, salonde infrumusetare, centru de conferinte (5 sali, unele cu pereti modulari).
Camere: Hotelulare un total de 122 camere si apartamente. Toate camerele sunt dotate cuminibar, uscator de par, aer conditionat, seif, televiziune prin cablu sitelefon cu acces international. De asemenea, turistii pot dispune de acces laInternet. Dintre acestea, 62 duble standard, 22 cu vedere frontala la mare (patmatrimonial) si 2 cu vedere la mare, 16 cu vedere la lac - 3 cu pat matrimonialsi 13 camere twin; 20 duble superior cu paturi separate (se pot uni). 2 dubleexecutive - cu canapea extensibila, terasa cu vedere frontala la mare, 24apartamente standard cu paturi separate (se pot uni sau desparti), living cucanapea extensibila; 13 cu vedere la mare si 11 cu vedere lac, 6 apartamentesuperior cu dormitor (cu pat matrimonial), living cu canapea extensibila, hol, 5 apartamente executive cu paturi separate (se pot uni sau desparti),canapea extensibila, terasa cu vedere frontala la mare, 3 apartamenteprezidentiale - dispun de 2 dormitoare (unul cu paturi separate, altul cu patmatrimonial), living, 2 bai.
Toate camerele sunt dotate cu: minibar,uscator de par, aer conditionat, televiziune prin cablu, telefon cu accesinternational si internet, seif. In plus, apartamentele superior, executive siprezidentiale dispun de ,,tratament special: apa si cafea.
Restaurant:Cele 3 restaurante, ,,Ballroom, ,,Coriolis si Restaurant ,,CasinoIaki au bucatarie romaneasca si internationala. Masa se poate servi si peterasa interioara, de langa piscina. Modul de servire a mesei este prin bonurivalorice, ,,bufet suedez si ,,all inclusive, la cerere.
Serviciigratuite: piscina exterioara, plaja, teren de fotbal si tenis, internetwireless (in camere, receptie si piano bar)
Serviciicu plata: Piano Bar (amplasat langa receptie), cofetarie - patiserie,parcare (60 locuri) si garaj subteran (35 locuri) - contra cost, in perioada1.07-31.08 -, curatatorie si spalatorie, excursii optionale pe litoral, Spa CenterIaki - Centru de Recuperare, Infrumusetare si Relaxare (masaj, tratamentecorporale, dus emotional, cervical si Vichy), salon de coafura si cosmetica(manichiura - pedichiura, comsetica, coafura).
Accesanimale: Nu este permis.
Atractiiin zona: Cazino Mamaia, Cazino Constanta, Muzeul de Istorie

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.