Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complexul se intinde pe aproximativ 6000 mp, in zona de nord a statiunii, la circa 50 m de plaja larga, nisipoasa cu intrare lina in mare

Din anul 2019 s-au adus importante imbunatatiri in ceea ce priveste designul Complexului Modern. Veti fi intampinati de o noua infatisare a hotelului deoarece fatadele au fost renovate, precum si anexele acestuia.

Mai mult decat atat, pentru un plus de confort punem la dispozitia dvs, in special a familiilor cu copii, 8 suite cu suprafete generoase de aproximativ 33 mp, ce includ: dormitor, living, 2 balcoane, 2 bai. Aceste camere sunt ideale pentru a va bucura de o vacanta de vis alaturi de cei dragi.

Restaurantul Promenada, construit in iarna 2005-2006, pune la dispozitia turistilor un modern si elegant salon cu capacitatea de 210 locuri si o terasa acoperita de 80 de locuri.

De asemenea, hotelul nostru ofera de 3 ori pe saptamana cine tematice (greceasca, orientala, romaneasca, italiana, americana, etc.) cu divertisment adecvat. Bufet diferentiat pentru copii.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.