Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PHOENICIA HOLIDAY RESORT


Descriere

Early Booking Holiday Resort 30%
Phoenicia Phoenicia Holiday Resort

Reducerile sunt:
30% Discount : 28 mai - 12 septembrie 2021
Sejur : Minim 3 nopti
Oferta valabila pentru toate unitatile de cazare

Termeni si Conditii
Oferta este nerambursabila in cazul anularii in procent de 100% .
Discount-ul se aplica la tariful de cazare.
Oferta este valabila in limita pachetelor disponibile.
Plata se efectueaza IN RATE in baza urmatoarelor conditii:
avans 50% in termen de 48h lucratoare de la efectuarea rezervarii ;
diferenta cu pana la 14 zile inainte de check-in.
Oferta nu se cumuleaza cu alte promotii active , sau discount-uri suplimentare.
Pentru cazare in regim single se va calcula 80% din pachetul pentru 2 adulti.
Oferta este aplicata pentru sejururile de 3 nopti , minim mic dejun .Early Booking Holiday Resort 20%
Phoenicia Holiday Resort

Reducerile sunt:
20% Discount : 28 mai - 12 septembrie 2021
Sejur : minim 3 nopti
Oferta valabila pentru toate unitatile de cazare.

Termeni si Conditii
Oferta este partial rambursabila in cazul anularii.
Rambursarea se efectueaza in procent de 90% din contravaloarea sejurului cu 10 zile inainte de check-in, devenind nerambursabila cu mai putin de 10 zile de check-in.
Discount-ul se aplica la tariful de cazare.
Oferta este valabila in limita pachetelor disponibile.
Plata se efectueaza INTEGRAL in 48 ore de la confirmarea rezervarii.
Oferta nu se cumuleaza cu alte promotii active , sau discount-uri suplimentare.
Pentru cazare in regim single se va calcula 80% din pachetul pentru 2 adulti.
Oferta este aplicata pentru sejururile de minim 3 nopti, pentru Demipensiune, Pensiune Completa si All Inclusive.
****************

Complex Phoenicia Holiday Resort este situat in MamaiaNord, la aproximativ 150 de metri de plaja si a fost inaugurat in anul 2010. Complexul este format dintr-un ansamblu de 7 cladiri cu 8 etaje cu un total de 400 destudiouri si apartamente cu 2 camere si 3 camere si se intinde pe o suprafatade 100 000 mp. Toate spatiile de cazare sunt prevazute cu bucatarie completutilata, aer conditionat in fiecare camera, TV cu ecran plat, acces gratuit lainternet wi-fi si balcon. Mesele pot fi servite intr-unul dintre cele 3restaurante cu specific culinar diferit. Phoenicia Holiday Resort dispunede 6 piscine exterioare, rau, cascade artificiale si piscina interioara cu apa incalzita. Plaja privata este amenajata cu sezlonguri, foisoare, baldachine,dusuri si beach bar. Complexul este prevazut cu locuri de joaca cu suprafatageneroasa, parc de distractii si tobogane acvatice. In cadrul clubului dedicatcopiilor sunt organizate zilnic jocuri si activitati educative si creative. Infiecare seara sunt organizate programe artistice cu karaoke, muzica live siconcursuri. Hotel Phoenicia Holiday Resort dispune de o baza sportiva cu terende fotbal, volei si tenis de camp.
Camere:
Toate studiourile si apartamentele sunt dotate cu aerconditionat in fiecare camera, internet wi-fi, TV cu ecran plat in living, baiaeste dotata cu dus, cada simpla sau cada cu system de hidromasaj, prosoape,halat baie, seif, telefon, bucatarie utilata (frigider, plita electrica, cuptorcu microunde, vesela, pahare, tacamuri, cana electrica), uscator de par,uscator de haine, suport de pantofi, patut bebe la cerere.
Studiourile (garsonierele) cuprind un spatiu deschis format din living cu canapea modulara,bucatarie complet utilata si zona de dormit, baie cu cada/dus si terasa.Studioruile au vedere catre curtea interioara a complexului. Capacitateaminima este de 1 adult, iar cea maxima este 3 adulti + 1 copil (0-1,99 ani) saude 2 adulti si 2 copii (0 - 13,99 ani). Suprafata: 65 mp
Apartamentele 2 camere sunt formate din dormitor, living cu canapea modulara, bucatarie completutilata, hol, baie cu cada/dus si terasa spatioasa. Apartamentele cu 2 cameresunt pozitionate pe exteriorul complexului si au vederea fie spre Mamaia, fiespre Navodari. Capacitatea minima este de 1 adult, iar cea maxima este de3 adulti + 1 copil (0-1,99 ani) sau de 2 adulti si 2 copii (0 - 13,99ani). Suprafata: 90 mp
Apartamentele 2 camere superior sunt formate din living cu canapea fixa, dormitor,bucatarie complet utilata, hol, baie cu cada/dus si terasa. Apartamentele deacest tip sunt amplasate in corpurile apropiate de plaja (Jad sau Opal), includacces la parcare separata. Capacitatea minima este de 1 adult, iar ceamaxima este fie de 2 adulti + 1 copil (0 - 13,99 ani). Turistii careopteaza pentru apartamentele superioare cu 2 camere vor beneficia de gratuitatesi la piscina exterioara a Complexului PhoeniciaLuxury. Suprafata:90 mp
Apartamentele 3 camere sunt compuse din living cu canapea modulara, bucatarie complet utilata,hol, 2 dormitoare, baie cu cada/dus si 2 terase, una la living si alta ladormitor. Apartamentele cu 3 camere au vedere in interiorulcomplexului. Capacitatea minima este de 2 adulti, iar cea maxima este de 5adulti + 1 copil (0-1,99 ani) sau de 4 adulti si 2 copii (0-13.99 ani). Suprafata:125 mp
Apartamentele 3 camere superior sunt compuse din 3 dormitoare, living deschis cu canapea modulara sibucatarie complet utilata, hol, 2 bai (una cu cada si alta cu dus) si terase.Apartamentele de acest tip sunt situate la ultimul etaj (etajul 8 in corpurileTopaz, Smarald, Coral, Safir, Rubin), si ofera turistilor o privelisete de vis,acces la parcare separata. Capacitatea minima este de 4 adulti, iar cea maximaeste de 7 adulti + 1 copil (0-1,99 ani) sau 6 adulti si 2 copii (0-13.99 ani). Turistii care opteaza pentru apartamentele superioare cu 3camere vor beneficia de gratuitate si la piscina exterioara a ComplexuluiPhoenicia Luxury
Servicii incluse: Umbrele si sezlonguri la plaja si piscine; Prosoape plaja - pe baza de tichet primit lacazare; Cosmetice la baie; Parc de joaca pentru copii pe categorii de varsta;Teatru de vara/Cinema; Parcul indragostitilor (foisoare pentru seri romantice);Club animatie copii; Jocuri si concursuri adulti si copii (la plaja, piscine,terasa); Piscine pentru adulti si copii cu valuri/ tobogane (2 piscine cu apaincalzita), piscina interioara inclazita; animatori, muzica live si programpentru copii seara la restaurant Kasttane; petreceri tematice, karaoke,carnaval; Fitness / Aerobic / Sauna; Baza sportiva (tenis/baschet/fotbal/volei),kangoo jumps, zumba, clase de yoga, pilates si aquagym; Spalatorie auto;Parcare supravegheata; Spalatorie haine cu autoservire; Televiziune internaproprie; Internet WI-FI; Presa la receptie; Pat bebe la cerere; BusinessCenter; Cabinet cu medic pediatru, generalist, stomatolog si nutritionist;cursuri de nutritie; cursuri de pictura; activitati de dezvoltare personala;mini gradina Zoo.
Servicii optionale: Salon de infrumusetare/ Masaj; Punct farmaceutic; Complex magazine (alimente/ jucarii/ cosmetice); Echitatie; Club games / Biliard; Punct nautic (skijet/distractii nautice); Excursie in Delta Dunarii; Transfer turisti (la/de la gara sau aeroport - Constanta/Bucuresti; Instructori de sport, baruri si cafenea orientala;Restaurant Sarago (specific Italian) cu terasa si piscina; Pescariemediteraneana Babel (cu specific mediteranean si libanez); RestaurantInternatioanal (cu program artistic, deschis in intervalul 20.00 - 03.00) ;Restaurant Bocca Lupo(restaurant cu specific italian); Atelier de creatie,plimbari cu elicopterul, scuba diving, cinema 7D, centru comercial, centru defotografiere, Athena Casino (in incinta Phoenicia Boutique).
Serviciide masa:
TIPURI DE MASA
1.CAZARE + MIC DEJUN:include miculdejun -se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziuaplecarii.Bauturi incluse: apa, suc, ceai, cafea, cappuccino, ciocolata calda.
2.CAZARE + DEMIPENSIUNE:includemicul dejun si masa de pranz -se serveste incepand cu a doua zi de cazare siinclusiv in ziua plecarii.Bauturi incluse: apa, suc, ceai, cafea, cappuccino,ciocolata calda.
3.CAZARE + PENSIUNE COMPLETA:include mic dejun, pranz si cina - in prima zi de cazare se serveste cina,incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii seservesc doar micul dejun si pranzul.Bauturi incluse: apa, suc, ceai, cafea,cappuccino, ciocolata calda.
4.CAZARE + ALL INCLUSIVE:include micdejun, pranz, cina, acces la barul de pe piscina si barul de pe plaja -in primazi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toatemesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul.Bauturiincluse: apa, cafea, cappucino, ciocolata calda, bauturi racoritoare ( gamaPepsi ), bauturi alcoolice ( bere draft, vin alb/rosu draft, whisky, vodka,rom, gin, lichior), cocktailuri ( Cuba Libre, Screwdriver, Whisky Cola, GinTonic, Campari Orange). *Bauturile incluse pentru tipurile de masa 1, 2 si 3sunt disponibile doar in restaurant, in timpul servirii mesei.
*Pachetul de bauturi inclus in tipulde masa ALL INCLUSIVE este disponibil in restaurant (in intervalul de servirealmeselor principale), la barul de pe plaja ( program 10:00 - 19:00 ) si labarul de pe piscina ( program 10:00 -20:00 ).
*Servirea meselor principale inrestaurantul hoteluluise face in regim buffet suedez, in intervalul 07:00-10:00 - mic dejun, 12:30-15:00 - pranz si 19:00 - 21:00 - cina.
*Pentru accesul in cadrulrestaurantului, este obligatorie purtarea la mana a bratarii. Lipsa bratariiprimitela check-in, care atesta tipul de masa rezervat, poate duce la refuzulhotelului de a servi oaspetii.
*Este interzisa iesirea cu alimentesau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrareaacestora in camera.
*In perioada 09.07.2021 - 29.08.2021,pachetulde masaminim achizitionat trebuie sa fie demipensiune.

Ziua hoteliera incepe la ora 16.00(ora de la care camera poate fi ocupata/check-in).
Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 (orapana lacare trebuie eliberata camera/check-out).

Este obligatorie purtarea bratarilor primite la check-in pentru a beneficia deserviciile comandate atat la plaja cat si in complex.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.