Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Miorita Neptun este amplasat in partea nordica a statiunii,aproape de Hotelurile Balea si Romanta, la o distanta de 600 de metri fata de plaja. Situat intr-o zona cu vegetatie bogata, hotelul este ideal pentru ovacanta linistita, departe de agitatia urbana. Hotelul Miorita Neptun este structurat pe 5 etaje si va ofera 100 camere duble superioare 3 stele, 80camere duble 3 stele standard si 80 camere duble de 2 stele. Camerele duble sunt dotate minibar, televizor cu cablu tv, aer conditionat, iar spatiile decazare de la etaj sunt prevazute cu balcon. In restaurantul hotelului putetiservi mancare cu specific romanesc. Hotelul este prevazut cu piscina si zona derelaxare cu sezlonguri, terasa, bar de zi si cofertarie. Hotelul se adreseazasi turistilor din segmentul business prin intermediul celor 2 sali deconferinta.

Dotari enerale
322 camere duble
restaurant, bar de zi, foisoare
TV color, frigider, telefon
pastrare valori - gratuit
acces piscina adulti si copii - gratuit
inchiriere sezlong si pat PVC (gratuit in limita locurilor disponibile)
complexul dispune de 2 sali de conferinta - 50 si de 80 de persoane,dotate cu aer conditionat, conexiune la internet, videoproiector, flipchart,ecran de proiectie.
loc de joaca pentru copii
baby cot (gratuit)
camera pentru persoane cu dizabilitati
camera bagaje
parcare - gratuit (in limita locurilor disponibile)

Dotari camere
Camerele duble superioare 3 stele au fost complet renovate si sunt dotate cu pat matrimonial, baie cu dus, mocheta, aer conditionat, TV LED, minibar,telefon, uscator de par, balcon cu mobilier. Camerele de la parter nu dispun de balcon.
Camerele duble standard 3 stele sunt prevazute cu paturi twin, baie proprie, televizor cu tub, aer conditionat, minibar, balcon. Camerele au baile renovate, mochet aschimbata, draperii, perdele si lenjerii noi, mobilierul a ramas acelasi.
Camerele duble 2 stele la parter fara balcon sunt prevazute cu paturi twin, baie proprie, televizor cu tub, minibar. Nu sunt dotate cu aer conditionat.S-au schimbat mocheta, perdelele, draperiile.

Nu se accepta animale de companie

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 5 lei/adult/zi

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.