Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Carmen (fostul Brandusa)


Descriere

Info: Hotelul Carmen este situat la 50 m de plaja si ofera bucuria unui sejur relaxant pe ritmul valurilor, dar si acces rapid la magazine, farmacie, restaurante si alte puncte de interes.

Descriere: A fost complet renovat in anul 2018 si va ofera toate conditiile unui hotel de 3 stele+ . Hotel Carmen este amplasat intr-o zona linistita si va pune la dispozitie 166 camere duble si 5 apartamente elegante si spatioase dotate cu baie proprie cu dus, aer conditionat, Tv, frigider, telefon, internet.
Loc de joaca pentru copii - amplasat in gradina hotelului, copii au la dispozitie sub stricta supraveghere a parintilor tobogane, leagane, balansoare si trambuline - distractie garantata.
Parcarea fara plata in functie de locurile disponibile (hotelul dispune de 50% locuri de parcare fata de numarul camerelor)


Descriere camere:
Toate camerele sunt dotate cu TV prin cablu. Fiecare unitate cuprinde, de asemenea, o baie privata cu dus, articole de toaleta gratuite. Camerele au balcon.
Camerele duble superioare la etaj sunt dotate cu minibar, TV cu televiziune prin cablu, telefon, aer conditionat, bai proprii cu dus si sunt cu balcon.
Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila

Masa:
- Mic dejun = bufet suedez
- Demipensiune = pranz sau cina (optional) in regim meniu fix si un pahar de bautura/persoana vin, bere, apa,suc.
- Pensiune completa = pranz si cina in regim meniu fix si un pahar de bautura/persoana - vin, bere, apa,suc
Pentru apartament pretul include doua mic dejun-uri.


Servicii incluse:
- Reducere acordata la achizitia sezlongurilor pe plaja Bali, situata la 50 metri de hotel pe plaja mare a statiunii;
- Pe terasa restaurantului clientii nostrii au ocazia de a petrece cele mai reusite seri de var, bucurandu-se de muzic live.
- La un sejur de minim 7 nopti, turistii care achizitioneaza pachetul cu pensiune completa, vor avea parte de o surpriza placuta asigurata de unitatea noastra .
- Loc de joaca pentru copii a amplasat in gradina hotelului, copii au la dispozitie sub stricta supraveghere a parintilor tobogane, leagane, balansoare si trambuline - distractie garantata.
- Internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit.
- Parcare gratuita - se asigura in limita locurilor disponibile.
- Camera de bagaje.

Facilitati copii:
- 2 adulti si 1 sau 2 copii 0-6.99 ani- beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar.
- 2 adulti si 2 copii (1 copil 0-6.99 ani, 1 copil 7-11.99 ani)- primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, al 2-lea copil beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, dar achita pachetul de masa pentru care au optat adultii respectiv, 16 lei/pers/zi pentru mic dejun, 33,50 lei/pers/zi pentru demipensiune sau 51 lei/pers/zi pentru pensiune completa. In cazul in care se opteaza pentru patul suplimentar, acesta presupune un cost suplimentar de 40 lei/pers/zi in extrasezon si de 60 lei/pers/zi in sezon.
- 2 adulti si 2 copii de 7-11.99 ani- primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, dar achita 50% din pachetul de masa pentru care au optat parintii, respectiv 16 lei/pers/zi pentru mic dejun, 33,50 lei/pers/zi pentru demipensiune sau 51 lei/pers/zi pentru pensiune completa, iar al 2-lea copil achita pat suplimentar de 40 lei/pers/zi in extrasezon si de 60 lei/pers/zi in sezon plus contravaloarea serviciilor de masa.
- 2 adulti si 1 copil cu varsta de 12-17,99 ani - beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, dar achita pachetul de masa pentru care au optat adultii respectiv, 32 lei/pers/zi pentru mic dejun, 67 lei/pers/zi pentru demipensiune sau 102 lei/pers/zi pentru pensiune completa. In cazul in care se opteaza pentru patul suplimentar, acesta presupune un cost suplimentar de 60 lei/pers/zi in extrasezon si de 80 lei/pers/zi in sezon.
- 2 adulti si 2 copii (1 copil 7-11.99 ani, 1 copil 12-17,99 ani)- primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar , dar achita 50% din pachetul de masa pentru care au optat parintii, respectiv 16 lei/pers/zi pentru mic dejun, 33,50 lei/pers/zi pentru demipensiune sau 51 lei/pers/zi pentru pensiune completa , al 2-lea copil achita pat suplimentar de 60 lei/pers/zi in extrasezon si de 80 lei/pers/zi in sezon plus contravaloarea serviciilor de masa.
- 2 adulti si 2 copii 12-17,99 ani - primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar , dar achita 100% din pachetul de masa pentru care au optat parintii, respectiv 32 lei/pers/zi pentru mic dejun, 67 lei/pers/zi pentru demipensiune sau 102 lei/pers/zi pentru pensiune completa , al 2-lea copil achita pat suplimentar de 60 lei/pers/zi in extrasezon si de 80 lei/pers/zi in sezon plus contravaloarea serviciilor de masa.
Se va prezenta la receptie copie dupa certifiatul de nastere al copiilor.

Alte info:
- Cazarea se va face incepand cu ora 18 a zilei de inceput a sejurului, iar eliberarea camerei se va face pana la ora 12 a zilei de plecare din hotel. Prelungirea sederii dupa ora 12 se va face doar cu acordul hotelului si se va percepe o taxa suplimentara, afisata la receptie.
- In momentul cazarii, turistii preiau inventarul afisat in camere si pot reclama in decurs de maxim o ora, nereguli privind integritatea acestuia. Dupa aceasta sunt direct responsabili pentru orice daune sau lipsuri.
- Este interzisa folosirea de aparatura pentru gatit sau incalzit in camerele de hotel.
- Este interzisa detinerea de materiale periculoase, inflamabile sau toxice in camerele de hotel.
- Vizitatorii care urca in camera trebuie sa se inregistreze la receptia hotelului in baza documentului de identitate.
- Toate persoanele care ocupa camera de hotel trebuie inregistrate la receptie.
- Pentru a beneficia de gratuitatile sau reducerile pentru copii, se va prezenta la receptie copie dupa certificatul de nastere;
- Este interzisa tulburarea linistii in hotel;
- Nu se accepta animale, pasari de companie;
- Este interzis turistilor sa intre in restaurant cu alimente sau bauturi achizitionate din alta locatie;
- Este interzis turistilor parasirea restaurantului cu alimente perisabile servite la micul dejun sau detinerea de alimente perisabile in camerele de hotel;
- Orice bun din dotarea hotelului, deteriorat de catre client va fi achitat de catre acesta, conform tarifelor practicate la receptie;

In cazul nerespectarii prevederilor de mai sus, HOTEL CARMEN are dreptul de a sista prestarea serviciilor contractate de catre client, fara a fi angajat la plata vreunei daune de orice natura ori returnarea contravalorii serviciilor neconsumate.
Parcarea fara plata in functie de locurile disponibile (hotelul dispune de 50% locuri de parcare fata de numarul camerelor)


Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.