arata filtrele

Sejur Ciudad de Mexico & plaja Puerto Vallarta, 10 zile - octombrie 2019

Agentia noastra iti propune o vacanta in Mexic in care vei admira Ciudad de Mexico si te vei relaxa pe plajele din Puerto Vallarta.
de la
EUR 171000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 8 nopti
02 Oct - 19 Dec, 2019
vezi detalii

Sejur plaja Cancun - Riviera Maya, Mexic 10 zile - ianuarie 2019 - plecare din Budapesta

Iti propunem o vacanta in Cancun, Mexic, acolo unde farmecul plajelor caraibe dat de apele turcoaz ale marii si nisipul fin alb este completat de resorturile ce ofera servicii de inalta calitate, precum si de nenumaratele alternative pe care le au la dispozitie pasionatii de shopping sau viata de noapte.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 180000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 8 nopti
31 Jan - 19 Dec, 2019
vezi detalii

Discover Mexic, 12 zile - ianuarie 2019 - cu Gabriela Oprea

Te vei bucura de o calatorie in stilul pur mexican, care te va purta din Ciudad de México sau Ciudad de los Palacios (Orasul palatelor) si Teotihuacan, catre orasul colonial Merida, centrul Peninsulei Yucatan. De aici vei pleca in recunoasterea celor mai importante vestigii mayase de la Uxmal, Kabah si Chichen Itza pentru ca la final sa petreci cateva zile relaxante pe insoritele plaje din Cancun.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 314000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 10 nopti
29 Jan - 19 Dec, 2019
vezi detalii

Heart of Mexic & Cuba, 16 zile - iunie 2019 - cu Yulicary Sarracent

Va propunem o incursiune in America Centrala, in Mexic si Cuba, doua tari eprezentative pentru aceasta regiune a lumii. Veti vizita Ciudad de México, cel mai vechi centru urban din Emisfera Vestica, iar apoi veti explora complexele arheologice Teotihuacan, Uxmal si Chichen Itza, va veti plimba pe principalul bulevard, Paseo Montejo din Merida si va veti putea relaxa intr-o atmosfera tipic mexicana pe plajele din Cancun. Dupa periplul mexican veti calatori spre patria lui Fidel Castro, Cuba, pentru a va plimba pe stradute stramte circulate de masini de epoca ale Havanei, pentru a vizita fermecatoarele orase Trinidad si Cienfuegos si pentru a va relaxa pe plajele insorite din Varadero.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 378000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 14 nopti
20 Jun - 19 Dec, 2019
vezi detalii