Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

Traditia vacantelor alaturi de SC C&I AMBIENT devine un vis realizabil! Dorim ca parteneriatul dumneavoastra cu  noi   sa devina unul de durata si sa transformam organizarea vacantelor alaturi de noi  intr-o traditie extrem de placuta. 
Vrem sa va scutim de stresul cautarii celor mai bune oferte. Lasa-ne pe noi sa facem asta pentru tine, iar tu pregateste-ti bagajele. Senzatiile ce raman dupa o calatorie sub marca SC C&I AMBIENT  vor motiva alegerea facuta si va vor convinge sa reveniti  pentru a organiza impreuna urmatoarele vacante!

Criterii si valori 
- Atitudine proactiva fata de cererile provenite de la fiecare client al nostru;
- Studiul activ al pieţei si respectul fata de companiile partenere sau concurente;
- Inovatia reprezinta piatra de temelie in crearea ofertelor SC C&I AMBIENT- - Integritarea morala si competenta in comunicarea cu fiecare client;
- Gandirea libera si capacitatea de a hotari independent dar spre beneficiul dumneavoastra.

Pornim la drum cu tine SC C&I AMBIENT este o agentie de turism infiintata in 2005, in  Bucurest. C&I este o retea de agentii, cu puncte de lucru in urmatoarele orase: Bucuresti, Craiova- 4 agentii, Ploiesti, Arges si Iasi. Pentru noi turismull inseamna INOVATIE, AMBITIE, GANDIRE LIBERA si nu in ultimul rand, DEVOTAMENT fata de clientii nostri.